Spring til indhold

5 ting at huske før du køber en stål bygning

Hen til uddrag den maksimale skik en stål bygning, er det nødvendigt at investere med forsigtighed og omtanke i ethvert køb. Den mere, er klar over tricks af den handel, jo bedre er ens-dommen med hensyn til stål og metal bygninger og meget mere vil være mulighed for at træffe et hensigtsmæssigt valg samtidig med at købe.

Faktorer skal overvejes samtidig med at købe en stål bygning:

1.Bygningsreglementer: Den primære faktor involveret i køb af stål bygninger er komplet viden om forskellige bygningsreglementer af din tilstand.Det påhviler køberen at søge godkendelse fra bygningen koder office. Alle specifikationerne skal verificeres af stål building køberen uden at glemme de specifikationer, der er nævnt i bygningsreglementer. Efter kontrollen har været gjort, kan først derefter kontrakten underskrives. Disse koder; Hvis det ikke er til stede i kontrakten kan føre til vanskeligheder i søger godkendelser. Derfor er det tilrådeligt at være opmærksom på alle bygningsreglementer for at undgå eventuelle hindringer i vejen for at eje din stål bygning.

2.Økonomiske faktorer: Den næstvigtigste faktor til at overveje, samtidig med at købe en stål bygning er udgifterne til hele projektet.Stål bygning selskab, der tilbyder dig bedste tilbud skal kunne give den dig med detaljerede oplysninger om monetære ressourcer, der vil blive brugt i den stål bygning. Man bør ikke få lokket af virksomheder, der tilbyder «billige stål bygning tilbud» uden at undersøge det helt. Sørg for at du ikke går ud over kvaliteten af dine stål bygning og at aftalen ikke udelukke nogle indlysende afgifter, som opkræves senere. Som en stål bygning køber, bør du altid have mere end én mulighed, hvad angår valget af stål bygning selskab; således at du kan foretage købsbeslutning efter en fuldstændig evaluering af alle stål bygning virksomheder på visse parametre, der er afgørende. Herved bliver det dig, som stål bygning køberen, at få det bedste stål bygning deal og også sikre ægtheden af stål bygning selskab.

En af de vigtigste parametre til at sammenligne stål bygning virksomheder du overvejer er parameteren for finansiering; Hvis en stål bygning virksomhed er tilbyde x beløb af dollars som det samlede estimat af projektet og den anden er tilbyder det samme projekt til en meget lavere pris, så er det vigtigt ikke at rive af lav pris men at kritisk undersøge de to tilbud og forsøge at kn ow på grund af sådan en uoverensstemmelse i de beregnede omkostninger ved de samme stål byggeprojekt. I dag prisen for modulerende, installation og montering også finde i samme bygning, men det er meget mindre i forhold til han konventionelle metode til byggeri; som den arbejdskraft bliver reduceret og med den bliver 30-50% pris også reduceret.

3.Kvaliteten af det materiale, der anvendes: kvaliteten af de materielle i.e stål eller metal er en vigtig faktor til at overveje, samtidig med at købe en stål bygning. Styrke og levetid af stål bygninger afhænger af typen materiale, der anvendes.Materialets kvalitet bør således ikke være kompromitteret på.

4.Papirarbejde: Efter færdiggørelse stål bygning selskab, det næste skridt er papirarbejde – aftaler og kontrakter.Det er at være sørgede for at alle interaktion er organiseret i skrivning, som vil omfatte alle de kontrakter og udsagn af stål bygning selskab, som du vælger. Nogle stål bygning virksomheder kan også anmode om en verbal godkendelse for fabrikkerne at få det arbejde, startet.

5.Varighed: Stål bygninger tage omkring 60 til 90 dage at være rejst.Du skal være opmærksom på det tidspunkt, stål bygning virksomheden vil afsætte til gennemførelse af projektet og også levetid af stål bygning, der er at være konstrueret. En stål bygning generelt har en levetid på 25-30 år.

Oplysninger om de ovennævnte faktorer bliver fuldt udstyre dig – stål bygning køber eller investor til at træffe det rigtige valg og derfor købe det rigtige stål bygning.

© Copyright 2008 by stål bygninger – www.CitySteelBuildings.com.Alle rettigheder forbeholdes.

Denne artikel er Copyright beskyttet. Genudgiver & syndikering af denne artikel gives bevares kun med behørig kredit, som nævnt, i genudgives artiklen. Tilladelse til at genoptrykke eller genudgive ikke give afkald på enhver ophavsret. Tekst, hyperlinks indlejret på artiklen og overskrifter bør forblive uændret. Denne artikel må ikke bruges i uopfordrede mails.