Spring til indhold

At vælge de rigtige rentebærende Chequeing konto

I år skulle forbrugerne betale for bekvemmeligheden ved at kunne skrive checks for varer og tjenester, som de har købt. Som tiden går, men en række banker har ikke kun fået slippe af med nogle af de overskydende afgifter og gebyrer i forbindelse med chequeing konti men er også begyndt at skabe chequeing konti, der betaler renter til kontoindehaveren.

Disse rentebærende chequeing konti er en stor velsignelse for Gæster der opretholde en sund balance i deres konto, men ikke alle rentebærende chequeing konti er skabt lige.

Nedenstående oplysninger vil hjælpe dig at shoppe rundt og sammenligne funktioner og rentesatser i forskellige check konti, således at du kan finde de bedste konto for dig og dine finansielle behov.

Sørg for, at kontoen, der betaler renter

Der er naturligvis en stor forskel mellem en konto, der betaler renter og en, der simpelthen ikke opkræver yderligere gebyrer. Mens udkig rentebærende konti, vil du sandsynligvis finde mange, der er simpelthen gratis chequeing… Sørg for at du må ikke forveksle disse to aspekter eller andet, du kan ende med en konto, der ikke har en af de vigtigste funktioner, som du leder efter.

Når spørgende om forskellige check konti, bør de oplysende brochurer, at mange banker tilbyder fortælle dig om alle konti, der tilbyder interesse; oplysningerne er sandsynligvis også på bankens hjemmeside. Hvis du stadig har spørgsmål, bør en teller eller kundeservicerepræsentant være stand til at fortælle dig, hvad du ønsker at vide.

Shopping for konti

Bare fordi du altid har gjort betyder ikke forretninger med en specifik bank, at du nødt til at gøre alle dine bankforretninger med dem. Da den konto, du leder efter betaler renter, vil du ønsker at finde den højeste rente tilgængelig… Det betyder, at du bør tage sig tid til at shoppe rundt og sammenligne priser, der tilbydes af en række forskellige banker.

Bede om rente citater, samt en kopi af prismodellen samt eventuelle yderligere oplysninger, der kan være relevante for din beslutning. Tage sig tid til at finde ud af om checks er inkluderet med kontoen, eller hvis du skal købe dem selv, og sørg for, at overtræk og utilstrækkelig fond gebyrer ikke er overdreven.

Sammenligning for at finde de bedste tilbud

Når du har modtaget flere forskellige sats citater og har alle de relaterede oplysninger for hver af disse konti, er det tid til at begynde at sammenligne de forskellige muligheder til hinanden og finde ud af, hvilken konto der chequeing tilbyder dig både den bedste interesse sats og den mest rimelige vilkår og gebyrer.

Sortere dine citater af deres respektive rentesatser, at gøre opmærksom på alle konti, der synes at have en meget højere eller meget lavere end resten. Du er på udkig efter den højeste sats, men du ønsker at sikre, at du ikke tager en højere sats og går i stå med ringere konto vilkår. Begynde at kigge på de forskellige gebyr tidsplaner og andre oplysninger for de højeste interesse konti, under hensyntagen til omkostningerne ved køb af checks eller andre fælles udgifter, der kan komme med din konto.

Efter nøje overvejelse, bør du være i stand til at bestemme, hvilken konto der er den bedste for dig og dine behov, og som tegner bør overlades alene. Alle der er tilbage fra at punkt faktisk åbne kontoen og begynder at trække renter på din chequeing balance.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: