Spring til indhold

De finere punkter i fattigdom

Jeg er fattig. Og jeg er ikke flov over det. Jeg er faktisk slags stolt af mig selv for at være fattig. Det er en bedrift, som mange mennesker vil aldrig nå. Nogle mennesker vil gå gennem hele deres liv og aldrig vide, hvad det vil sige for at opleve nogle af de finere punkter i fattigdom som at spise ramon nudler til morgenmad, frokost og middag 5 dage om ugen. Mit hjerte går ud til disse typer af mennesker. Fourtunate dem. Mennesker har altid haft elektricitet, nice biler og ordentligt tøj.

Det var ikke altid en dårlig. Jeg var nødt til at arbejde hårdt på det. Jeg var nødt til at afslutte flere arbejdspladser uden at finde nye. Jeg var nødt til at bruge 75% af min lønseddel på baren, da jeg vidste, mine regninger ville have nemt taget 90%. Jeg var nødt til at max ud kreditkort og aldrig betale på dem. Jeg var nødt til at give penge til kvinder, der vidste jeg aldrig ville betale det tilbage. Og vigtigst af alt jeg måtte flytte til en lille by hvor $6,00 og time anses “gode penge”.

Jeg vidste, at jeg sætte mig selv i linje for fattigdom, mens jeg gjorde alle disse ting. Jeg vågnede en dag og indså, at jeg ikke kunne betale min bil note, fordi jeg kun havde 11 cent i banken. Og det er da slog det mig: Jeg er FATTIG! Det tog mig 25 lange år men jeg endelig vaklende under fattigdomsgrænsen. Jeg var nu i samme kategori som de hjemløse og velfærd modtagere. Ikke mere blev jeg hindret af rigdomme. Jeg havde kaste denne livsstil. Jeg stod op og nagelfast mig selv en mayonaisse sandwich til at fejre. Lækker!

Som en fattig person jeg er berettiget til visse rettigheder som godt to-do vil ikke alle være medvidende. Jeg beslutter haved at nævne et par:

I stedet for at slæbe rundt en pung fuld af tunge dollarsedler jeg nu betaler for vigtige indkøb som benzin og mad med reservedele ændre, skyllepumpetab jeg op omkring huset.

Jeg får at shoppe i butikker med forkert stavet titler som Sav-A-Lot, Thrif-Ti-Mart og DisKount King. Disse butikker tilbyder en bred vifte af utidssvarende, lidt beskadiget merchandise, at Wal-Mart shoppere kan kun drømme om.

Jeg kommer til at savle på resturant reklamer på TV, fordi jeg ved, jeg vil aldrig kunne råd måltider som det igen, medmindre en rig slægtning dør

Jeg komme til at bære min vens traditionelt tøj og sko. Det betyder, at jeg sjældent match og mine fødder ondt konstant fra iført sko, der er tre størrelser for lille.

Jeg får frit deltage i de officielle sportsgrene af de nationale fattige Association: tigger og låntagning.

Jeg får at gå i seng hver aften med den trøstende troede, at hvis jeg nogensinde mødes MS. Jeg kan ikke lige råd til dato hende.

Jeg vil stoppe her, fordi jeg ser misundelse stiger til et farligt niveau i et par læserens øjne. Disse læsere har sikkert stabil beskæftigelse og nice boliger eller lejligheder. Deres næb er sandsynligvis fanget. De har formentlig en enorm garderobe med korrekt størrelse sko. Deres bankkonto falder sandsynligvis aldrig til under $5.000. Jeg undskylder for disse læsere hvis min praler om min forarmede tilstand har gjort dem føle sig underlegen og helt fjernet enhver selvværd de muligvis havde forladt. Alt jeg kan sige er, at jeg aldrig meningen, at være fattig. Jeg var bare i de rigtige steder på rigtige gange. Måske en dag alle du vil finde jer på vej til klude samt. Indtil da kan du checke ind med mig hvis du vil vide, hvad det vil sige. Jeg vil være fyr på siden af den mellemstatslige off-rampe med tegnet “Vil arbejde For mad”. Træk din Mercedes lige op og spørge mig noget. Jeg lover jeg ikke vil grine.