Spring til indhold

Hvad er den mest vigtig indikator for alle?

De fleste forhandlere har en favorit tekniske indikator.
Den, de har mest tillid. Den ene, at fra erfaring, de stoler mest. Eller den, de altid kigge først.
For nogle er det RSI. Andre kan lide stokastiske eller MACD. Eller en af bogstaveligt talt hundredvis af andre indikatorer, der er tilgængelige.
Nå, elsker jeg MACD. Og stokastiske er også en favorit.
Men der er en indikator, som jeg refererer til oftere end nogen anden. Før jeg fortælle dig, hvad det er, er det imidlertid vigtigt, at denne diskussion er placeret i sammenhæng.
Jeg understreger altid med de handlende at jeg mentor, den vigtigste del af din analyse er prisen handling.
Dette mener jeg, at den første ting du skal se på er formen af den aktiediagram. Og eventuelle mønstre, som du kan være i stand til at identificere.
Især ser for tendenser og konsolidering. Lysestage tilbageførsel mønstre og støtte og modstand niveauer. Og være særligt opmærksom på alle tid eller 52 uger højder eller nedture.
Også på udkig efter dobbelt toppe og bunde og trekanter og hoved og skulder mønstre.
Fordi det er kun i forbindelse med handlingen basisprisen, at du kan gøre din handel beslutninger. Og det er kun fra denne forståelse, at du skal begynde at anvende din tekniske indikatorer.
Så, oprette forbindelse til din yderligere analyse. Faktisk brug denne første proces som en screening enhed.
Fordi medmindre diagrammet straks “taler” til dig, bør du fjerne lager fra yderligere gennemgang.
Hvad jeg mener med dette er, at medmindre der er en klar vending mønster eller potentiale for en breakout, flytte. Ikke spild tid analysere diagrammer, der har ingen sandsynlighed for omgående bevægelse.
Og en af de bedste mønstre for kortfristet handel kanal. Altid holde øje med disse og når du finder en, alvorligt overveje at handel med dem.
Nu, lad os komme tilbage til vores tidligere diskussion. Hvad er den vigtigste indikator?
Godt, mens det vil måske overraske nogle af jer, tror jeg, det er volumen.
Du ser volumen er en angivelse af styrken af prisen handling. Et marked har brug for høj eller stigende diskenhed til at opretholde en bevægelse i prisen.
Så ønsker vi at se volumen bevæger sig i retning af prisen. Stigende både i en optrend og også en nedtrend.
Men indse, at det tager flere kræfter til at presse priserne højere, end det gør for at få dem til at falde. Så øge volumen er større i en optrend end en nedtrend.
Hvis volumen afvigende fra den tendens [går ned i stedet for op] ville vi derefter normalt ikke foretage nogen yderligere analyse. For manglen på volumen betyder, at er der en lavere sandsynlighed for kursudviklingen i retning af den nuværende tendens.
Bemærk dog, at divergens kan være en indikation af, at en tendens er ved at udløbe. Så kan dette være et tidligt tegn på en tilbageførsel.
Et andet vigtigt aspekt i volumen, der ofte overses er retracements. Fordi volumen under retracements giver os en betydelig angivelse af styrken af den generelle tendens.
En stærk optrend bør have højere lydstyrke på de opadgående ben tendens og lavere volumen på de nedadgående eller korrigerende ben. På samme måde i en nedtrend.
Volumen er bedst afbildet nedenfor dit diagram som et histogram eller en serie af lodrette streger.
Og det hjælper til at tilføje en glidende gennemsnit linje over histogram til at udjævne volumen aflæsninger. Jeg bruger et 3 dages MA, men du kan eksperimentere for at se, hvad der fungerer bedst for dig.
Men de fleste vigtigere, altid overveje volumen inden du indtaster en handel.
Ovenstående kommentarer udbydes til uddannelsesmæssige formål. Vi er ikke at give dig med økonomisk rådgivning. Vi deler blot med dig hvad der er og har ikke virket for os personligt. Hvis du ønsker at handel eller investere i aktiemarkedet bør du få rådgivning fra en registreret licens rådgiver.