Spring til indhold

Sådan rydde op i din privatøkonomi…

Er du en af dem, der ikke åbner deres bank eller kreditkort udsagn? Tager du butik kortene ud på stående fod? Har du været med den samme bank simpelthen fordi det er mindre besvær end at ændre?
Hvis du har svaret ja til nogen af de ovenstående spørgsmål, frygt forvirret ikke forbruger, hjælpen er på vej med nogle hjælp fra et par internet-værktøjer.
* Internet værktøj nummer et:
** Den forbruger champion site privatøkonomi oplysninger
Websites såsom Fool.com, Fool.co.uk og Moneysavingexpert.com har vist sig yderst populære hos forbrugerne. Fool.com er mere rettet mod det amerikanske marked, mens Fool.co.uk fokuserer på det britiske marked. Begge har en meget forskelligartet udvalg af oplysninger fra investering og høj risiko indstillinger til privatøkonomi og lav risiko indstillinger. Der er omfattende diskussionsforummer, nyhedsbrev abonnementer, finance regnemaskiner og konkurrencer. Disse websteder ikke kun besvare dine spørgsmål, de gør du ønsker at spørge mere.
Fool.com, Fool.co.uk og Moneysavingexpert.com er Fællesskabet baseret sites og funktion på forbrugerne udveksling af oplysninger mellem sig, uanset om det er om passerer på anbefalinger eller gav udtryk for bekymring. Artiklen “Ti årsager til frygt fremtiden” af Cliff D’Arcy”på Fool.co.uk er en særlig god introduktion til de finansielle aspekter af moderne liv.
Martin Lewis er næsten blevet en husstand navn i Det Forenede Kongerige gennem sin hjemmeside Moneysavingexpert. Den frimodige journalist og studievært tilbyder en omfattende ressource på en række privatøkonomi emner. Hvis du kan sætte med cheesey fotos af hr. Lewis og hans katalog rejser, vil du uden tvivl finde dette websted yderst hjælpsom.
* Internet værktøj nummer to:
** Pris sammenligning site for privatøkonomi oplysninger
Kelkoo, moneynet.co.uk og Lowermybills.com (US) er nu almindeligt udnyttes af forbrugerne til at sikre, at de får den bedste deal på deres indkøb. Men det er nok rimeligt at sige, at flere mennesker shoppe rundt for tøj og musik, end de gør for deres privatøkonomi produkter, som er bekymrende som disse omkostninger betydeligt mere.
* Internet værktøj nummer tre:
** Online banking og konto sammenlægning værktøjer
Internettet kan være en skræmmende ting og der er stadig meget skræmmekampagner om online sikkerhed. Men dine detaljer er ofte som sikker online, som de er offline og giver du vælger og skjule din adgangskode effektivt – der bør ikke være et problem med folk at få adgang til dine fortrolige oplysninger. Vælg en adgangskode på otte tegn eller derover, helst erstatte nogle bogstaver med tal, sådanne “1nternet” eller “passw0rd”.
Sæt dig selv med online-konti og kan du proaktivt styre din økonomi selv, uden at afvente udsagn via post eller call center agenter for at tage din forespørgsel. Du kan også spare dig selv bankgebyrer ved at overføre penge over internettet. Nogle banker opkræver store mængder for at overføre midler, når du kan gøre det for uden ekstra omkostninger på alle.
Privatøkonomi behøver ikke at være om gæld og effektiv koordination af midler kan spare dig hundredvis af pounds på lang sigt.
Ressourcer: