Spring til indhold

Sikkerhed i hjemmet

Installere et hjem sikringssystem bliver stadig mere populære og let, for de fleste gør det yourselfers samtidig spare penge. Nogle hjem sikkerhed virksomheder kræver en treårig kontrakt fældefangst hjem ejere i.

Mere end halvdelen af briter (58 pct.) give væk ekstra nøgler til deres hjem, typisk til venner og familie, ifølge en undersøgelse foretaget af NOP for forsikringsselskabet Night

Men fire procent af movers gider ikke at genvinde deres ekstra nøgler, når de flytter hus.

I egenskaber, der er lejet ud, eller har været lejet ud på et tidspunkt er problemet værre.

Syv procent af lejere ikke vender tilbage deres ekstra nøgler når du flytter ud, øge muligheden for, at en fremmed har adgang til dit hus.

NIG direktør Adrian Harris sagde: “Dette er virkelig helt et bekymrende resultat for både boligejere og forsikringsselskaber. Det faktum, at så mange uafhentede nøgler er i omløb rejser vigtige spørgsmål om sikkerhed i hjemmet.”

Næsten er tre fjerdedele af modtagere af ekstra nøgler familiemedlemmer, mens 14 pct. er naboer og otte procent er venner.

Trods den sikkerhedsrisiko, som det udgør, sagde 59 pct. af de adspurgte de ikke ændre låsene når de sidst flyttede ind i en ny hjem.

Hr. Harris tilføjet: “disse resultater viser, giver det mening for nogen nye boligejere til at overveje at ændre deres ejendom låse for at sikre, at nogen stadig holder ekstra nøgler kan ikke komme tilbage i ejendommen eller kan videregive dem til nogen, der måske ønsker at bryde.”

f.eks. er The EZWatch indbrudstyv Alarm System virkelig et gennembrud i security system enkelhed og prisoverkommelighed. Alarmsystemet kommer helt programmeret og klar til brug. På få minutter kan du sikre dit hjem eller kontor med en professionel kvalitet sikkerhedssystem, som overvåges døgnet rundt af vores avancerede National Alarm overvågning Center. Din lokale politi eller brandvæsen er afsendt inden for sekunder efter at have modtaget et alarmsignal elektriker københavn.

Der går næppe en dag uden en ny historie om spam, virus, spyware og andre risici ved brug af internettet. Spammere og ondsindede hackere arbejde utrætteligt for at trodse computer forsvar, forventer, at nogle mennesker ikke har anvendt de nyeste sikkerhedsrettelser.

Med ny teknologi gør det det mere overkommelige og lettere for folk at installere deres eget hjem sikringssystem. Et selskab begyndte i særdeleshed at sælge DIY hjem sikringsordninger efter ejerne var frustreret over de ekstremt høje omkostninger af de større virksomheder, nationale sikkerhed i hjemmet. Kode Tech sikkerhed begyndt at tilbyde systemer hvor den gør det yourselfer kan have et system op og køre for et par hundrede dollars uden en kontrakt for overvågning. Mange mennesker tror, at hvis en tyv bryder ind i huset en enkel alarm lyd vil afholde de fleste fra stikning rundt.

Det er præcis, hvad kode Tech sikkerhed tilbyder, et trådløst system at boligejeren opsætter og derefter tillader systemet at kalde op til ni forskellige telefonnumre versus et overvågningssystem. Boligejer kan tillade system at ringe til en mobiltelefon, nabo, et medlem af familien, venner, osv. med deres egen personlige meddelelse.

De bedst sælgende produkt kode Tech sikkerhed er “komplet trådløs alarmsystem”, der kommer med et Kontrolpanel, en dialer, bevægelsesdetektor, 2 dør eller et vindue sensorer og en nøglering senderen. Derefter tilføje kunder ekstra tilbehør efter behov. For eksempel, tilføje de fleste mennesker flere vindue eller dør sensorer.

Tre fjerdedele af britiske boligejere enten ikke har et alarmsystem eller ikke gider at gøre det på, med seks mennesker i ti glemmer at spørge håndværkerne for korrekt identifikation, afslører privilegium indboforsikring.

Mere grundlæggende fejl er mindre udbredt, men foruroligende mere end én person i tre forandrer ikke deres låse efter at have mistet deres nøgler, 27 procent forlader en reservenøgle uden for deres hus og omkring en boligejer i fem låse ikke døre og vinduer, når de forlader t han hjem, tilføjer en rapport til forsikringsselskabet.

Og disse bortfalder i sikkerhed kan blive dyrt når som helst.

Churchill indboforsikring viser i dag, at indbrudstyve er mest tilbøjelige til at strejke på onsdag, koster op til 127 millioner pund om ugen.

“Vores resultater viser, at tyvene vil målrette boliger på ugen overnatninger samt weekender og at boliger skal være sikker på alle tidspunkter, om folk er hjemme eller ej,” sagde Martin Scott, leder af indboforsikring på Churchill.

Fredag og lørdag aften er det næste mest sandsynlige tidspunkt for tyvene til at strejke, mens torsdag toppe listen for London og den sydøstlige del.

“Indbrud kan naturligvis forekomme når som helst, men et par enkle forholdsregler kan gøre en reel forskel. Boligejere skal altid være opmærksomme på risikoen for indbrud og sikker vinduer og døre når de går ud, selv om det er kun at besøge en nabo i et par minutter,”tilføjet hr. Scott.

Tre fjerdedele af mennesker der egen eller leje en bolig sige dets sikkerhed er meget vigtigt for dem, med fire ud af ti overbevist om deres ejendom er så sikker, som det kan være, privilegium forskning finder.

Men med én person i seks der ingen idé om, hvordan mange mennesker har nøgler til deres hjem, der er en kløft mellem perception og virkelighed.

Ian Parker, administrerende direktør for Privilege indboforsikring kommenterede: “forskellen mellem folks opfattelser om sikkerhed bevidsthed og virkelighed er betydelig. Det synes at mange af os er overbevist om, at vores hjem er sikre og endnu vi ikke tager de nødvendige forholdsregler til at holde vores hjem sikker.”

Privilegium har lavet en simpel Tjekliste for at støtte dette. Forsikringsselskabet opfordrer husejere at aldrig forlade hjemmet uden:

Kontrol af alle døre og vinduer er lukket og låst

Tændes sikkerhed alarm, elektrikerfirma hvis du har en

Kontrol af alle gas og elektriske apparater er slukket og ikke til venstre på standby

Placere værdigenstande på et sikkert sted

At sikre brande og stearinlys er slukket

Britiske husejere top ti sikkerhed og sikkerhed bortfalder er:

1. ikke at have, eller ikke bruger en tyverialarm – 76 procent;

2. ikke spørge håndværkere for identifikation – 59 procent;

3. ikke generer at forlade en lys på når væk fra hjemmet – 48 procent;

4. ikke kontrol apparater er slukket, når de forlader huset – 46 procent;

5. ikke generer at have låse ændret efter at have tabt nøgler – 37 procent;

6. forlader ekstra nøgler uden for huset – 27 procent;

7. ikke at have en røgalarm eller ikke kontrollere det regelmæssigt – 27 procent;

8. rygning i hjemmet, eller tillade andre at 23 procent;

9. ikke låse alle døre og vinduer, når de forlader – 18 procent;

10. har ingen anelse om, hvor mange mennesker har nøgler til deres hjem – 14 procent.