Spring til indhold

Hvad er de årlige indholdspriser?

Hvad er de årlige rentesatser?

ÅOP for et lån bestemmes ved at undersøge det samlede rentebeløb, der vil blive opkrævet på lånet i løbet af et år ved at tage den gennemsnitlige årlige procentsats for alle de lån, der indgår i produktet, i forhold til den gennemsnitlige årlige procentsats for lånene for det samme produkt, som kunden overvejede.

ÅOP for et personligt lån kan variere afhængigt af den tilbagebetalingsmetode, der er valgt. I nogle tilfælde kan kunderne tilbagebetale deres personlige lån hurtigt gennem en proces kaldet fremskyndet tilbagebetaling. I andre tilfælde kan kunderne betale deres lån over en bestemt periode, kaldet en variabel rente.

Hvad er nogle af de andre omkostninger og gebyrer for lånet?

Gebyrerne og omkostningerne ved lånet vil variere afhængigt af produktet af det lån, der tilbydes. Nogle lån er sikret med et aktiv som et hjem. Andre lån kan være usikrede, hvilket betyder, at en kunde ikke stiller sikkerhed til gengæld for de midler, de låner.

Nogle lån kan udstedes til en højere rente end de andre lån til samme potentielle beløb. Nogle lån kan være med variabel rente eller med fast rente.

Hvis renten på det personlige lån er fast, kan kunderne ikke forvente, at deres måned-til-måned betalinger til at svinge. Mens en fast rente kan spare penge over tid, at optage et lån kan have alvorlige ulemper, hvis lånet er ubetalt i en længere periode.

Hvad er vilkårene for lånet?

Lånebetingelserne vil variere alt efter lånet som er optaget akut produkt. Følgende er en kort forklaring af de mange former for lån til rådighed for personlige lån kunder.

Fastforrentede lån har en forudbestemt og aftalt rente, også kendt som ÅOP.

Variabelt forrentede lån har en rente, der vil ændre sig i løbet af tilbagebetalingen.

asis eller efterfølgende lån består af en fast og variabel rente, der følger satsen for top-notch offentlige renter på realkredit, hvilket betyder, at værdien af dine månedlige betalinger vil svinge og kan endda gå op eller ned baseret på markedsudviklingen.

Crossing lån er en form for variabelt lån, der også fungerer som en rente-only lån, med en begyndelse og en slutning. Lånet løber i en forudbestemt periode, muligvis op til 25 år.

Den faste rente række lån kan fungere bedst for låntagere, der planlægger at bo i deres hjem i flere år, da den faste rente vil tilbyde en kendt månedlig betaling beløb. Ikke så, dog for folk, der planlægger at flytte. Mens fastforrentede program kan holde dine månedlige betalinger lav, den variable rente lån bør kun overvejes, hvis du vil flytte inden for en kort periode.

Jeg kender en af mine venner, der gik til en fast rente personlige lån på sin bil. Han var ikke bekymret for ikke at have en rente-kun lån, da han planlagde at sælge sin bil i slutningen af året. Registreringen af salget blev solgt til en bank på denne tilbagevenden. Da han stadig betalte på et billån, da han døde, modtog banken $ 300.000. Min vens bil var blevet betalt fem år tidligere, men der var stor forskel på det og den kristne, der brugte kreditlinjen. Desuden akkumulerede han en masse splurge penge, da lånet begyndte at sammensatte månedligt. Han havde simpelthen ikke råd til at betale $ 600 om måneden i et 36-måneders lån. Plus, han var en god studerende – han afsluttede sin uddannelse, når renten kun lån begyndte at opsamle på sin grund, samt betalt lånet tidligt og ejede sin bil. Hvad han skulle have gjort, var at konsolidere i begyndelsen, gemme beløbet fra den 25-årige betaling, og derefter betale lånet mod slutningen af perioden.

Afslutningsvis vil en klog mand kun gå efter et fastforrentet lån, når det giver mening, men hvad nu hvis dine omstændigheder gør et fastforrentet lån til en bedre mulighed? Nøglen er i lånets renteperiode. Jo længere denne periode er, jo større er den samlede størrelse på din månedlige betaling.